Skincell Advanced kundër lythave: heqja e lythat dhe nishanet

Heqja e lythat dhe nishaneve është një problem urgjent në kozmetologji. Edhe metodat minimale invazive kanë një efekt traumatik në lëkurë dhe kërkojnë një shërim të gjatë. Një zhvillim unik i shkencëtarëve dhe mjekëve – Skincell Advanced – vjen në ndihmë.

POROSIT

SERUM I AVANCUAR I SKINCELL: RRUGA PËR LËKURËN E PËRSOSUR

Skincell Advanced është një serum korrigjues i lëkurës për një fytyrë dhe trup të pastër nga lythat, papilomat, nishanet. Unike e formulës u bë e njohur në kohërat antike, por vetëm sot shkencëtarët kanë qenë në gjendje të rikrijojnë recetë për lëkurë të përsosur. Serumi ka një strukturë të butë. Depërton thellë në lëkurë, arrin rrënjën e papillomës, heq pa dhimbje një nishan ose lez.

Mole të mëdha ose papilloma në lëkurë mund të kërkojnë një kurs shtesë. Skincell Advanced është zhvilluar në SHBA nga një qendër klinike e aprovuar nga FDA.

POROSIT

MEKANIZMI I VEPRIMIT TË SERUMIT NË LËKURË

Emulsioni korrigjues fillon të funksionojë që nga momenti kur vendoset në lëkurë. Substancat aktive depërtojnë në shtresat e thella të lëkurës, arrijnë rrënjën e nishanit ose papillomës dhe e shkatërrojnë atë nga brenda. Virusi i papillomës njerëzore, shenjat e lëkurës, lythat, kondilomat – e gjithë kjo kërkon korrigjim kirurgjik. Si funksionon një pastrues i lëkurës:

 • pas disa minutash, zona e trajtimit në lëkurë bëhet e bardhë;
 • në 6-8 orë ndodhin procese të pakthyeshme në trupin e rritjes;
 • pas 10 orësh, fillon procesi i shkatërrimit të papillomës, fillon rigjenerimi i lëkurës.

Pas zhdukjes së lythit, në lëkurë nuk krijohen plagë, shenja, plagë gjakderdhëse. Lythat dhe nishanet shërohen shpejt pa shenja dhe defekte të tjera estetike, pa lënë shenja në lëkurë. Serumi është efektiv edhe për nishanet e mëdha në lëkurë. Provoni përqendrimin tani për rezultate të mahnitshme pas një muaji dhe pastroni plotësisht lëkurën tuaj.

LEXIMET

Skincell Advanced ka një efekt shkatërrues në pothuajse të gjitha papilomat, lythat dhe nishanet e errëta, prandaj rekomandohet për pastrimin e lëkurës në rastet e mëposhtme:

 1. virusi i papillomës njerëzore;
 2. nishane të errëta;
 3. nishane rozë dhe të lehta;
 4. lythat e vogla;
 5. lythat e mëdha të kuqe dhe të errëta;
 6. shenja të tjera në lëkurë.

Serumi është menduar për përdorim të jashtëm kundër lythat dhe nishaneve të mëdha ose të vogla. Ilaçi është gjithashtu efektiv për papillomat e shumëfishta.

Efekti terapeutik

 • Sanguinaria Canadensis. Një bimë shumëvjeçare, vendase në Amerikën e Veriut, e njohur për vetitë e saj zbardhuese dhe pastruese. Indianët e quanin bimën “trup të bardhë” dhe e përdornin atë për të trajtuar gjendje të ndryshme të lëkurës. Ekstrakti rrit rrjedhën e qelizave të bardha të gjakut në vendin e rritjes dhe ndihmon në heqjen e lezit nga lëkura.
 • Zincum Muriaticum. Komponenti mineral gjendet në përqendrim të lartë në koren e tokës. Njihet si një antiseptik natyral me një spektër të gjerë veprimi dezinfektues. Komponenti ka një efekt irritues lokal, rrit rrjedhjen e gjakut në fokusin patologjik dhe krijon zgjebe mbi një nishan ose lez në lëkurë.

SHQYRTIMI I MJEKUT

Neoplazitë dermatologjike sot kërkojnë heqjen e detyrueshme. Kjo shoqërohet me rreziqe të larta onkogjenike dhe nuk ka rëndësi nëse pacienti ka predispozicion apo jo. Megjithëse prerja me lazer ose bisturi është një metodë relativisht e sigurt, ajo ka një numër të kundërindikacioneve. Unë rekomandoj të filloni me metoda konservatore. Sigurisht, serumi Skincell Advanced mund të pretendojë të jetë ilaçi # 1 në Shqipëri në luftën kundër lythat dhe nishaneve. Përbërja natyrore, provat klinike dhe certifikatat e cilësisë frymëzojnë besim

AMARILDO. SPECIALIZIM: DERMATOVENEREOLOG. PËRVOJË: 9 VJET

PËRFITIMET E PËRGATITJES PËR PASTRIMIN E LËKURËS

Nishanet dhe lythat e mëdha shkaktojnë shumë probleme, si psikologjike ashtu edhe fizike. Përveç faktit që rritje të tilla në lëkurë, duke qenë në sy, mund të prishin pamjen e një personi, nëse rritja në lëkurë shpesh është e dëmtuar ose e ekspozuar ndaj rrezatimit ultraviolet, ajo mund të degjenerojë në një tumor malinj. Skincell Adv. heq pa dhimbje çdo nishan, papilloma dhe lythat, duke lënë vetëm lëkurë të pastër.

 

Serumi i Avancuar i Skincell është formuluar posaçërisht për të luftuar lythat në lëkurë në SHBA. Heqja e lythat dhe nishanet ka shumë kundërindikacione, dhe për këtë arsye, për shumë, ëndrra për lëkurë të pastër është e parealizueshme. Koncentrat Skincell Adv. ka një numër përparësish krahasuar me trajtimet e tjera të lëkurës:

 1. nuk dëmton lëkurën dhe nuk shkakton djegie;
 2. shkatërron papillomat së bashku me rrënjët;
 3. stimulon kolagjenezën e vet dhe rinovimin e qelizave të lëkurës;
 4. parandalon formimin e shenjave në lëkurë, indet e mbresave;
 5. nuk shkakton efekte anësore dhe nuk ka kundërindikacione;
 6. përbërja natyrale – të gjithë përbërësit zgjidhen me kujdes dhe mblidhen;
 7. mund të blihet në internet në Shqipëri;
 8. është testuar klinikisht.

SHQYRTIME TË BLERËSVE

Kam kohë që kam dashur të heq qafe një nishan në pjesën e pasme të qafës. Qelizat e rritjes nuk janë të rrezikshme, por mjekët ndaluan që ato të hiqen për shkak të rrezikut të lartë të gjakderdhjes – Unë kam sëmundje të gjakut. Bleva lëkurën të përparuar në faqen e internetit të prodhuesit dhe nuk mund ta ngopem – pasi hoqa nishanin, porosita një produkt për të hequr papilomat e vogla në fytyrë dhe qafë

Anila, 32 Vjet, Tirane

Freckles dhe nishan më shoqërojnë gjithë jetën time, por 2 rritje të mëdha në fytyrën time nuk më lejuan të jetoja. Nuk mund të vendosja përbërjen, të kryeja procedura kozmetike, kisha vazhdimisht frikë nga dëmtimi i nishanit. Kompleksi i bimëve Skincell Advanced erdhi në ndihmë. Fillova ta ndieja efektin vetëm pas një jave, dhe pas 4 javësh tashmë isha i lirë nga defektet e lëkurës.

Mirjeta, 39 Vjet, Tirane

Unë kurrë nuk kam menduar që Skincell Advanced Herbal Serum do të ma kthejë jetën pas 2 muajsh përdorimi. Pas praktikës në Brazil, zhvillova një nishan të madh në fytyrë dhe papilloma të shumta në trup. Nishani më pengoi të kujdesesha për veten time: larja, rruajtja. Sot kam lëkurë të pastër pa defekte – falë koncentratit.

Arijan, 28 Vjet, Tirane

POROSIT

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: