Prostatol NJË REVOLUCION NË KURIMIN E PROSTAT KRONIK!

 • faza 1
  Dhimbja, ngërçet, ndjesia e djegies zhduken
 • faza 2
  Urinimi bëhet i plotë dhe nuk është më i shpeshtë. Inflamacioni zvogëlohet;
 • faza 3
  Ereksionet kthehen dhe marrëdhënia rritet më gjatë. Prostatiti nuk përsëritet

PROSTATOL VEPRON MBI ORGANIN MASHKULLOR

 1. Saw Palmeto
  Zvogëlon simptomat e prostatës së zmadhuar (BPH)
 2. Boronica
  Favorizojnë drenazhin e lëngjeve trupore, funksionalitetin e traktit urinar, epsh në mënyrë efektive
 3. Microcrystalline cellulose plant
  Eshte një agjent anti-ngurtësues, zëvendësues yndyre, emulsifikues dhe agjent akumulues në prodhimin e ushqimit.

NIS TRAJTMIN TANI DHE BEHU 100% I SHENDETSHEM!

 • Efikasiteti i vërtetuar klinikisht: 98% e pacientëve të rikuperuar
 • Miratuar nga AAPS – Shoqata e mjekëve dhe kirurgëve
 • Njihet si produkti më efektiv për burrat mbi 40 vjeç
 • Nuk ka efekte anësore, të gjithë përbërësit natyralë pa kimikate

Certifikuar mjekësisht

PROSTATOL lehtëson punën e mjekëve. Unë i vizitoj vetëm dy herë pacientët e mi. Së pari ata vijnë për një kontroll të prostatës. Pastaj pas një muaji ata vijnë për të thënë “Faleminderit, doktor, jam shëruar!”

 

Kompanitë e mëdha farmaceutike tashmë kanë humbur shumë para: me një produkt si Prostatol në treg, do të jetë 10 herë më e vështirë për ta të fitojnë fitime me probleme të prostatës.

Dr. Elis Xhumari
Anëtar i Presidiumit të Kolegjit të Urologjisë
18 vjet përvojë profesionale

Dëshmi të përdoruesve

Shkova te mjeku, i frikësuar dhe i pështirë. Mendova se do më bënte një masazh të prostatës. Doktori më tha që nuk duhej të shqetësohesha. Më rekomandoi Prostatol. Pas 3 muajsh, ndihem mirë!

I.A., Prishtinë

Kisha aq shumë dhimbje saqë nuk mund të mendoja as për seksin. Kam vuajtur. Më rekomanduan Prostatol. Pas një muaji kisha ndryshuar plotësisht. I shëndetshëm si mollë. Pa dhimbje, shkoj në banjë si një person normal. Seksi është përmirësuar.

E.N., Tiranë

Unë kisha dhimbje të forta në hijë dhe scrotum. Adenoma, inflamacioni. Diagnoza: “Prostatiti”. Unë po përgatitesha për operacionin. Por ndërsa isha për një udhëtim pune në Tiranë, shkova në një klinikë. Më vizituan. Më rekomanduan Prostatol. Pas 2 muajsh, gjithçka u zhduk. Urinimi është normal, nuk më djeg …

A.L., Gjirokastër

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: