Propolis immune guard për të forcuar imunitetin: kundër viruseve dhe infeksioneve

Në një botë të kercënuar nga viruset, imuniteti është arma juaj më e fortë

 • Përforcon sistemin imunitar
 • Frenues dhe parandalues i sëmundjeve
 • Rrit vitalitetin dhe largon lodhjen
 • Kundër viruseve dhe infeksioneve
 • Frenon shumimin e qelizave kancerogjene
POROSIT

4 SHKAQET KRYESORE QË NDIKOJNË NË ULJEN E IMUNITETIT

 1. Virozat e reja të stinës, epidemitë dhe pandemitë. Virusi apo bakteri që nga të cilat këto shkaktohen, është i panjohur per sistemin tonë imunitar, prandaj ai vihet në vështirësi për të luftuar me to
 2. Mungesa e aktivitetit fizik. Aktiviteti fizik është faktori kryesor që ndikon në qarkullimin e gjakut në trup, i cili furnizon sistemin imunitar me të gjitha lëndet që i duhen për të krijuar anti-trupa të rinj
 3. Mënyra e të ushqyerit. Në ushqimet që ne përdorim në jetën e përditshme mungojnë suplementet që sistemi jonë imunitar i ka aq shumë të nevojshem për të rigjeneruar anti-trupat që luftojnë armiqtë mikroskopik
 4. Stresi dhe mërzitja. Sipas studimeve të ndryshme, tashmë është fakt që stresi dhe mërzitja ndikojnë negativisht në sistemin imunitar

POROSIT

SHIKONI NËSE IMUNITETI JUAJ ËSHTË I DOBËSUAR

 • Lodhje kronike. Lodhesh shpejt edhe pse mund të jesh në gjëndje qetësie
 • Alergji. Skuqje, sy që lotojnë dhe rrjedhje hunde
 • Stres dhe Çrregullime të gjumit. Bëni një gjumë të parehatshem dhe gjatë ditës jeni të stresuar pa pasur një shkak të vërtetë
 • Probleme me barkun. Ke diarre, gazra ose kapsllëk të përsëritshëm
 • Ftohje të shpeshta. Kur gripi të kap shpesh, dhimbje të fytit ose bllokim të hundëve
 • Dhimbje të kyçeve dhe muskujve. Edhe nqs nuk bën punë fizike ke dhimbje të kyçeve dhe muskujve
 • Dhimbje koke të shpeshta. Të dhëmb koka njëherë në javë ose më shpesh
 • Shërim i plagëve. Shërimi i plagëve zgjat më shumë se dy javë

PROPOLIS IMMUNE GUARD FORCON IMUNITETINTUAJ

Propolis është një nga përbërjet më të fuqishme të natyrës, një kombinim i bimëve bioaktive dhe i aftësise gjeniale të bletëve. Kjo dhuratë e natyrës është përdorur si një produkt kurativ prej shekujsh.

Studimet shkencore moderne, kanë konfirmuar karakteristikat shëruese të propolisit, në veçanti ndihmën e madhe që ky i jep sistemit imunitar.

Propolis immune guard është i vetmi që siguron një efektshmëri shumë të lartë në rritjen e imunitetit deri në 600%. Kjo gjë është arritur si rezultat i kombinimit të tre propolis nga vende të ndryshme të botës nga të cilat sigurohen 28 elementë bioaktivë dhe 78 flavonoidë. Përbërësit: Propolis nga lulja e Chachakuma në Ande, Propolis nga lulja e Manukes nga Zelanda e re, Propolis nga lulja e Rhododendron nga Himalaja, Polyethylene glycol400, Glycerol, Gelatin, Pure water

Përbërje

 1. Extrat propolis nga lulet e andeve, Chachakuma
  Stimulon antitrupat për të luftuar virusin, suporton me anë të elementëve bioaktivë krijimin e antitrupave të rinj
 2. Zelanda e re, ekstrakt propolis nga lulja e Manukës
  A, B1, B2, C, D3, E, më shumë se 16 vitamina të ndryshme, është i pasur me aminoacide dhe bioflavanoide. Siguron të gjithë faktorët për një trup të shëndetshëm
 3. Himalaje, ekstrakt propolis nga lulja Rhododendron
  Karakteristika shumë të larta kurativie Efekte anti-oksidant, anti-inflamator, anti-viral dhe anti-tumor, përmirëson sistemin imunitar

PROPOLIS IMMUNE GUARD LUFTON

 • VIRUSET
 • INFEKSIONET
 • DIABETIN
 • GRIPIN DHE FTOHJEN
 • MYKUN E GOJËS
 • INFLAMACIONET
 • ULÇERËN E STOMAKUT
 • TË DJEGURAT
 • AKNET
 • TEMPERATURËN E BRËNDSHME
 • HERPESIN
 • PARAZITËT E ZORRËVE
POROSIT

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: