Keto Light për humbje peshe: djegin në mënyrë aktive yndyrën në të gjitha pjesët e trupit

Si kam humbur 54 kg dhe kam mbajtur familjen, dashurinë dhe burrin

 

Dua të tregoj historinë time, e cila do të ndihmojë shumë vajza të ruajnë dashurinë dhe familjen. Emri im është Amanda. Unë jetoj në qytetin e Peshkopisë. Me sa mbaj mend, kam qenë gjithmonë një vajzë topolake. Prandaj, asnjëherë nuk kam qenë e suksesshme me seksin e kundërt.

Unë u përpoqa disa herë të humb peshë – mbajta dietë, shkova në palestër, por asgjë nuk ndodhi. Nëse humbidja disa kilogramë, i fitoja përsëri ato.

Kur isha 26 vjeç u njoha me Altinin. Papritur, vura re që pavarësisht kilogramëve të mi (në kohën që peshoja 118 kg me lartësi 169 cm), ai ishte i interesuar për mua. Kisha frikë ta besoja! Por ndodhi një mrekulli – Altini më bëri një ofertë për t’u martuar me të, dhe ne u martuam!

Menjëherë pas dasmës, Altini dhe unë deshëm të bënim fëmijë. Por shtatzënia ime e parë përfundoi në një abort 3-mujor. Pastaj, gjashtë muaj më vonë, ndodhi një tjetër. Shkuam në kryeqytet, në qendrën e planifikimit të familjes, kaluam testimet e nevojshme. Altini doli të ishte në rregull. Dhe ata më gjetën shumë të lartë në hormonin leptin, i cili shkaktoi aborte. Mjekët shqiptuan aktgjykimin: “nëse doni të keni një fëmijë, duhet të humbni peshë!” Por si?

Papritur kuptova: në fund të fundit, Altini mund të më lërë! Ka kaq shumë vajza të holla përreth! Isha e dëshpëruar! Cfare te beja Si ta mbaja dashurinë dhe familjen?

Këtu më erdhi në ndihmë … … Altini! Ai mësoi se në Tiranë ata po rekrutonin një grup eksperimental për të provuar një ilaç të ri, parimi i veprimit i të cilit bazohet në dietën keto. Vetëm se ka një ndryshim domethënës. Nuk është e nevojshme të hani ushqime të yndyrshme dhe më pas të uriteni që trupi të prodhojë ketone. Kjo përgatitje tashmë përmban substanca natyrale të ngjashme në veprim me trupat keton.

Ky medikament quhet Keto Light. Baza e saj janë trupat ketone bimore. Këto substanca nxirren nga përbërësit natyrorë të bimëve, prandaj nuk dëmtojnë trupin dhe, për më tepër, ata kanë efikasitet jashtëzakonisht të lartë – në veprim ata i tejkalojnë trupat e tyre të ketonit njerëzor më shumë se 15 herë!

Shkuam direkt në Tiranë dhe unë arrita të regjistrohem në këtë grup eksperimental. Më ndihmuan nga dokumentacioni i kartës sime shëndetësore të bërë në Qendrën e Planifikimit të Familjes ku thuhet që duhet të humb peshë për ta ngjizur dhe për të lindur një fëmijë.

POROSIT

Si humba peshë me Keto Light

Do ta them që në fillim, se humbja e peshës nuk ka qenë kurrë më e rehatshme sesa me këtë ilaç! Është një pluhur që duhet të shpërndahet në një gotë ujë, përfitohet një pije shumë e shijshme. Nuk ka kufizime ushqyese. Përveç kësaj, mjekët insistojnë që një person vazhdoi te ushqehej në të njëjtën mënyrë si bënte para se të merrte Keto Light, në mënyrë që të mos stresonte trupin.

Kështu që, fillova të merrja Keto Light. Pesha ime në fillim të eksperimentit ishte 118 kg.

Në javën e parë kam humbur vetëm 2 kg. Një rezultat shumë modest. Por mjekët thanë se kështu duhet të ndodhte. Trupi është rindërtuar për të djegur në mënyrë aktive yndyrën. Por në javët në vijim humba rreth 1 kg në ditë! Unë u shkriva fjalë për fjalë para syve të mi! Unë me entuziazëm u rehatova dhe regjistrova trupin e tij të ri në foto.

 

Pas 6 javësh humbje peshe, peshova 64 kg. Mjekët thanë se ishte pesha ideale për mua dhe unë pushova së përdoruri Keto Light.

POROSIT

Një vit më pas

Cfarë ndodhi gjatë vitit që unë jetoja me trupin tim të ri. Më e rëndësishmja, pesha ime mbeti e njëjtë – 64 kg. Mjekët nuk kanë mashtruar. Keto Light ka arritur të normalizojë metabolizmin tim dhe tani nuk kam nevojë të marr asgjë për të ruajtur peshën time normale.

Mjekët gjithashtu rekomanduan të fillojnim përpjekjet për të konceptuar një fëmijë 12 muaj pas përfundimit të programit të humbjes së peshës. Organizmit i duhet kohë për të ristrukturuar aktivitetet e tij në një peshë të re. Altini dhe unë e bëmë atë. Prisnim një vit dhe shijuam njëri-tjetrin.

Dhe tani gjëja më e rëndësishme: Unë jam shtatzënë! Do të kem një fëmijë dhe tani jam absolutisht e lumtur!

Komenti i një specialisti

Keto Light u zhvillua nga një ekip shkencëtarësh me mbështetjen e OBSH-së. Ai mishëron të gjitha zhvillimet më të fundit në fushën e metabolizmit në trupin e njeriut.

Unë dhe kolegët e mi nga qendra e planifikimit të familjes në Tiranë rekomanduam që shumë nga pacientët tanë të marrin pjesë në grupin studimor gjithëpërfshirës Keto Light, i cili përfshinte 167 vullnetarë të mbipeshë të klasës 1-4. Si rezultat i marrjes së Keto Light, humbja e peshës u regjistrua në 100% të pjesëmarrësve. Në të njëjtën kohë, 98% normalizuan plotësisht peshën e tyre.

Doktor i Shkencave Mjekësore, Profesor, Zëvendësdrejtor i Qendrës së Planifikimit Familjar të kryeqytetit

Karakteristikat kryesore të Keto Light:

  1. Siguria e plotë e ilacit. Eshtë bërë nga substanca bimore dhe nuk kërkon dieta, domethënë nuk ekziston rreziku për të privuar një person nga ushqimi i mirë dhe marrja e të gjitha substancave të nevojshme në trup.
  2. Djegin në mënyrë aktive yndyrën në të gjitha pjesët e trupit, përfshirë zonat me probleme – vithe, anësore, etj.
  3. Shfaqet shumë energji, gjendja shpirtërore përmirësohet.
  4. Metabolizmi normalizohet. Pas përfundimit të marrjes, personi nuk rifiton peshë.
  5. Përmirëson kushtet e lëkurës dhe flokëve
  6. Balancimi hormonal është normalizuar, gjë që bën të mundur konceptimin e një fëmije më shpejt se për gratë në mbipeshë

Comments

Kam jetuar gjithmonë në Korcë. Për shkak të punës time, kam tendencë mbipeshe dhe një herë, aq shumë kohë më parë sa më duket se kjo nuk është e vërtetë, kam peshuar gati 130 kg. Kam porositur Keto Light për humbje peshe dhe tani peshoj 68 kg të paimagjinueshme. Rezultati është minus 62 kg në 2.5 muaj! Pesha nuk ndryshon!

Liljana (Korce)

Vajzat, porosita “Keto Light” – është diçka! Unë e kam pirë për një muaj. Para së gjithash, kam humbur 18 kg !!! Lëkura nuk varej. Yndyra fillon fillimisht aty ku duhet . Shumë e kënaqur me këtë medikament. Unë e kam rekomanduar atë për të gjithë miqtë e mi dhe kjo i ka ndihmuar ata të gjithë

Elena (Sarande)

Kanë kaluar 2 javë nga përfundimi i kursit tim për humbje peshe me Keto Light. Unë u shpëtova nga 37 kg shtesë! Unë jam shumë mirënjohës për ju! Më pëlqeu vërtet të humbja peshë gjatë natës – fle dhe humb peshë! E mora në faqen zyrtare tre muaj më parë dhe ndjeva efektin në ditët e para.

Erjona (Shengjin)

POROSIT

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: