Eleminon parazitët në zorrë, neutralizon vezët e parazitëve Shëron dhe mbron kundër parazitëve të mëlçisë, zemrës, mushkërive, stomakut, zorrës! Testoni veten për shenja të infeksionit! Alergji (skuqje, sy…